Over ons

E-tric is een start-up opgericht door 2 neven, Jeremy en Bjorn, met een passie voor alles op wielen. Het doel is om elektrische mobiliteit op de baan te krijgen.

We zijn dit jaar gestart met e-bikes en hier hebben we gekozen voor de elektrische fietsen van Ruff Cycles, www.ruff-cycles.com. We hebben voor deze rides gekozen omdat ze er echt uit springen. Zowel the vintage lowrider “The Ruffian” als the retro BMX “Lil’Buddy”.

In de toekomst zullen we aan gamma ook speedpedelecs, e-mopeds en e-moto’s toevoegen om dan nog later ook elektrische bestelwagens en auto’s aan te bieden. Van ieder segment willen ons richten op 1 maximum 2 merken zodat we onze producten van binnen en buiten kennen. Hierdoor kunnen we onze klanten steeds met het juiste advies over onze producten bijstaan.

We laten de klanten ook steeds onze e-bikes en andere zaken grondig testen. Dit is de beste manier om de klant te overtuigen, want de merken waar we ambassadeur voor zijn verkopen op deze wijze zichzelf.

De liefde voor de fiets hebben van onze opa meegekregen. De liefde voor wagens komt van onze ouders, vermits we beiden zijn opgegroeid in de garage van onze ouders. Daarnaast zijn we niet blind voor de mogelijkheden die elektrische mobiliteit kan betekenen voor het milieu en voor ieders vrijheid op zich.